WAT WE VOOR U DOEN

IT-ondersteuning is de verzamelnaam voor onze diensten voor zakelijke klanten en omvat o.a. het beheren en onderhouden van uw zakelijke IT-infrastructuur, het ondersteunen van uw medewerkers en advies en roadmap.

  • Oplossen van en advies bij IT-problemen

  • Onderhoud en beheer van uw computerpark en netwerk

  • Ondersteuning van en hulp voor uw medewerkers

  • Installatie & configuratie van uw computers, netwerk en randapparaten

  • Advies en verkoop van computers, printers en andere randapparatuur

  • Uitwerken van een roadmap voor IT-omgeving

Oplossen van IT-problemen

U heeft problemen met uw computers of printers?

U heeft problemen met uw internettoegang, ervaart abnormale traagheid of problemen met email?

Door onze jarenlange ervaring is de kans groot dat wij dit snel en efficiënt voor u kunnen oplossen, bij u op locatie of vanop afstand.
Indien een probleem een structurele oplossing vereist, dan zullen wij u daar altijd transparant over informeren met het nodige professionele advies.

Onderhoud en beheer

Het preventief en periodiek onderhouden van uw computerpark voorkomt problemen en onvoorziene kosten en zorgt ervoor dat uw infrastructuur in topconditie én veilig blijft.

Via diverse formules kan u bij ons terecht voor een vast periodiek onderhoud van de computers van uw medewerkers en van uw computernetwerk en randapparaten waarbij updates en firmware geïnstalleerd worden en problemen opgelost worden.

Deze onderhoudsformules hanteren ofwel een goedkoper uurtarief of worden tegen een vast tarief aangerekend wat het voor u als klant ook financieel interessanter maakt dan ad-hoc interventies.

Ondersteuning van uw medewerkers

IT-problemen leiden vaak tot frustraties bij uw medewerkers en kunnen de continuïteit en productiviteit van uw bedrijf in het gedrang brengen.

Een snelle IT-ondersteuning van uw medewerkers is daarom essentieel.

Onze ondersteuningsformules worden op maat van de noden van uw organisatie uitgewerkt zodat wij u de beste mogelijke ondersteuning kunnen bieden en u uw medewerkers productief en tevreden blijven.

Installatie & Configuraties

Nieuwe IT componenten binnenbrengen in een bestaande IT-omgeving is complex en kan mogelijks de werking van uw IT-omgeving verstoren.

Daarom is het belangrijk dat nieuwe componenten op een correcte en projectmatige manier geïntroduceerd worden waarbij rekening gehouden moet worden met de bestaande IT-omgeving.

Om dit te realiseren, wordt de IT-omgeving voorafgaand aan een nieuwe installatie of configuratie, éénmalig in kaart gebracht om zo risico’s op verstoringen tot een minimum te beperken.

IT vernieuwing roadmap

IT is vandaag meer dan ooit cruciaal om als bedrijf te overleven en de snelle evoluties zorgen er vaak voor dat uw IT-omgeving snel verouderd geraakt en u als ondernemer het bos door de bomen niet meer ziet.

Professionele begeleiding bij een dergelijke vernieuwing is essentieel en een roadmap brengt hiervoor alle componenten pijnpunten in kaart, aangevuld met een gefaseerd optimalisatieplan waarbij rekening gehouden wordt met uw bedrijfsprocessen om de impact van de uitvoering tot een minimum beperkt te houden.

Advies & verkoop van IT componenten

Last but not least kan u uiteraard ook bij ons terecht voor de aankoop van al uw IT materiaal:

  • IT componenten voor de WERKPLEK zoals laptops, desktops, multifunctionele printers, enz.

  • IT componenten voor het NETWERK zoals switches, firewalls, routers, modems, WiFi componenten, enz.

  • IT componenten voor het DATACENTER zoals servers, back-up en opslag

Daarnaast verkopen wij ook de meest gebruikte SOFTWARE en de bijhorende licenties.