WAT WE VOOR U DOEN

IT-ondersteuning is de verzamelnaam voor onze diensten voor zakelijke klanten en omvat o.a. het beheren en onderhouden van uw zakelijke IT-infrastructuur, het ondersteunen van uw medewerkers en advies en roadmap.

  • Oplossen van en advies bij IT-problemen

  • Onderhoud en beheer van uw computerpark en netwerk

  • Ondersteuning van en hulp voor uw medewerkers

  • Installatie & configuratie van uw computers, netwerk en randapparaten

  • Advies en verkoop van computers, printers en andere randapparatuur

  • Uitwerken van een roadmap voor IT-omgeving

Oplossen van IT-problemen

U heeft problemen met uw computers of printers?

U heeft problemen met uw internettoegang, ervaart abnormale traagheid of problemen met email?

Door onze jarenlange ervaring is de kans groot dat wij dit snel en efficiënt voor u kunnen oplossen, bij u op locatie of vanop afstand.
Indien een probleem een structurele oplossing vereist, dan zullen wij u daar altijd transparant over informeren met het nodige professionele advies.

Maak een afspraak

Onderhoud en beheer van uw computerpark en netwerk

Het preventief en periodiek onderhouden van uw computerpark voorkomt problemen en onvoorziene kosten en zorgt ervoor dat uw infrastructuur in topconditie én veilig blijft.

Via diverse formules kan u bij ons terecht voor een periodiek onderhoud van de computers van uw medewerkers en van uw computernetwerk en randapparaten waarbij updates en firmware geïnstalleerd worden en problemen opgelost worden.

MEER WETEN

Oplossen van computerproblemen

U heeft problemen met uw computer, printer of internetverbinding?

Uw computer is abnormaal traag geworden of start ineens veel trager op dan normaal, uw printer werkt ineens niet meer, u ervaart problemen met uw internetverbinding of uw computer reageert niet meer normaal of u heb een vermoeden van een virusinfectie?

Door onze jarenlange ervaring is geen enkel probleem ons onbekend en kunnen wij zo goed als altijd een oplossing leveren of herstelling uitvoeren.
Dit zowel aan huis of vanop afstand indien mogelijk.

Contacteer ons voor meer info

Advies & Verkoop

U bent van plan om een computer te kopen maar loopt compleet verloren in het immense aanbod?

Wij helpen u graag verder met het kiezen van de meest geschikte computer.

Door een aantal gerichte vragen te stellen proberen wij uw inzicht te krijgen in hoe u uw computer zal gaan gebruiken. Op basis hiervan kunnen wij u een toestel adviseren dat perfect zal aansluiten op uw verwachtingen. Indien u deze computer bij ons koopt en/of door ons laat installeren, dan is dit advies volledig gratis.

Contacteer ons

Datarecuperatie na computercrash

Uw computer start niet meer op en u vreest al uw data – documenten, foto’s, enz. – kwijt  te zijn.

In de meeste gevallen betreft het een probleem met het opstarten van Windows, wat wij zo goed als altijd kunnen herstellen maar in sommige gevallen zijn interne computeronderdelen beschadigd geraakt,  door bijv. een kortsluiting, het morsen van water over de computer of is hij gevallen, en is de computer compleet verloren.

Wij kunnen, door het gebruik van gespecialiseerd software, in de meeste gevallen uw documenten en foto’s volledig of deels recupereren.

Maak een afspraak