WAT WE VOOR U DOEN EN HOE WE DAT DOEN

Een website is meer dan ooit het online visitekaartje van uw bedrijf in deze digitale wereld.
Wij bouwen uw website op een WordPress platform en doen dit op basis van onderstaande fases:

  • Fase1 – Bespreken van uw plannen en verwachtingen

  • Fase2 – Voorlopig ontwerp en bespreking

  • Fase3 – Uitwerking van de website

  • Fase4 – Finale herziening & oplevering

  • Fase5 – Toelichting & handleiding

Bespreken van uw plannen en verwachtingen

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we graag uw verwachtingen met betrekking tot uw website en de haalbaarheid ervan.

Daarnaast maken we afspraken rond de het al dan niet aanleveren van eigen teksten, logo’s en ander beeldmateriaal.

Op basis van de bespreking maken wij een offerte.

Voorlopig ontwerp en bespreking

Na de eerste bespreking gaan wij aan de slag.

Uw domainnaam wordt geregistreerd en de webruimte wordt geactiveerd. Bekijk hier onze hosting-formules.

Daarnaast maken we een eerste basisontwerp van de website zodat u een beeld krijgt van hoe de definitieve website er uiteindelijk zal uit komen te zien.¬†Het basisontwerp bespreken we samen zodat eventuele gewenste aanpassingen zoals bijv. plaats van het logo, menustructuur, pagina’s en dergelijke, nog doorgevoerd kunnen worden in de definitieve versie van uw website.

Uitwerking van de website

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de bouw van uw website.

Naast het bouwen van de website zetten wij de nodige beveiliging op, registreren uw site bij Google en Bing en zorgen ervoor dat uw site gemakkelijk gevonden kan worden en hoog in de zoekresultaten terecht zal komen. Verder wordt uw website getest met de Chrome en Edge internetbrowsers en zorgen wij ervoor dat uw site ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets mooi gepresenteerd wordt.

Finale herziening & oplevering

Het preventief en periodiek onderhouden van uw computerpark voorkomt problemen en onvoorziene kosten en zorgt ervoor dat uw infrastructuur in topconditie én veilig blijft.

Via diverse formules kan u bij ons terecht voor een vast periodiek onderhoud van de computers van uw medewerkers en van uw computernetwerk en randapparaten waarbij updates en firmware ge√Įnstalleerd worden en problemen opgelost worden.

Deze onderhoudsformules hanteren ofwel een goedkoper uurtarief of worden tegen een vast tarief aangerekend wat het voor u als klant ook financieel interessanter maakt dan ad-hoc interventies.

Toelichting & handleiding

U heeft problemen met uw computers of printers?

U heeft problemen met uw internettoegang, ervaart abnormale traagheid of problemen met email?

Door onze jarenlange ervaring is de kans groot dat wij dit snel en effici√ęnt voor u kunnen oplossen, bij u op locatie of vanop afstand.
Indien een probleem een structurele oplossing vereist, dan zullen wij u daar altijd transparant over informeren met het nodige professionele advies.