WAT WE VOOR U DOEN

Computerhulp is de verzamelnaam voor al onze diensten voor particuliere klanten en omvat de verkoop van computers en randapparatuur, de installatie of herinstallatie van computers en het oplossen van al uw problemen met computer, netwerk, printer, enz.

Wij leveren onze diensten aan huis of vanop afstand maar u kan of toestel ook gewoon bij ons binnenbrengen na afspraak.

  • Installatie & configuratie van uw nieuwe computer

  • Onderhoud van uw computer

  • Oplossen van computerproblemen

  • Advies bij en verkoop van computers

  • Datarecuperatie na computercrash

Installatie van een nieuwe computer

U heeft een nieuwe computer gekocht – bij ons of in een winkel – maar weet niet goed hoe u die nu het beste installeert en configureert?

Wij installeren en configureren uw nieuwe computer op een professionele manier waarbij alle overbodige software – de zogenaamde “Bloatware” – verwijderd worden en de prestaties van uw nieuwe computer vanaf het eerste gebruik optimaal zijn.

In onze installaties is tevens het overzetten van data van uw oude computer – documenten, foto’s, enz – inbegrepen alsook een levering aan huis, het koppelen aan uw WiFi en de installatie van uw randapparaten zoals printers, camera’s en andere en helpen wij u op weg bij het eerste gebruik.

Onderhoud van uw computer

Een computer is net zoals een wagen en vergt van tijd tot tijd een een onderhoudsbeurt. Dit zorgt ervoor dat uw computer optimaal en stabiel blijft functioneren en uitgerust is met de meest recente beveiligingsupdates en voorkomt problemen, dataverlies en extra kosten.

Laat uw computer minstens één keer per jaar nazien door Zero & One.

Een onderhoudsbeurt door Zero & One omvat het verwijderen van stofophoping binnenin uw computer, het installeren van de meest recente beveiligings-updates, Windows-updates en updates voor stuurprogramma’s en een algemene opschoning van de Windows-installatie waardoor uw computer sneller zal werken.

Oplossen van computerproblemen

U heeft problemen met uw computer, printer of internetverbinding?

Uw computer is abnormaal traag geworden of start ineens veel trager op dan normaal, uw printer werkt ineens niet meer, u ervaart problemen met uw internetverbinding of uw computer reageert niet meer normaal of u heb een vermoeden van een virusinfectie?

Door onze jarenlange ervaring is geen enkel probleem ons onbekend en kunnen wij zo goed als altijd een oplossing leveren of herstelling uitvoeren.
Dit zowel aan huis of vanop afstand indien mogelijk.

Advies & Verkoop

U bent van plan om een computer te kopen maar loopt compleet verloren in het immense aanbod?

Wij helpen u graag verder met het kiezen van de meest geschikte computer.

Door een aantal gerichte vragen te stellen proberen wij uw inzicht te krijgen in hoe u uw computer zal gaan gebruiken. Op basis hiervan kunnen wij u een toestel adviseren dat perfect zal aansluiten op uw verwachtingen. Indien u deze computer bij ons koopt en/of door ons laat installeren, dan is dit advies volledig gratis.

Datarecuperatie na computercrash

Uw computer start niet meer op en u vreest al uw data – documenten, foto’s, enz. – kwijt  te zijn.

In de meeste gevallen betreft het een probleem met het opstarten van Windows, wat wij zo goed als altijd kunnen herstellen maar in sommige gevallen zijn interne computeronderdelen beschadigd geraakt,  door bijv. een kortsluiting, het morsen van water over de computer of is hij gevallen, en is de computer compleet verloren.

Wij kunnen, door het gebruik van gespecialiseerd software, in de meeste gevallen uw documenten en foto’s volledig of deels recupereren.