IT oplossingen voor zelfstandigen en bedrijven

Advies & IT Plan

Het strategisch inzetten van uw IT bepaalt de overlevingskansen van uw bedrijf in deze tijden van digitale transformatie. Via strategische consultancy nemen wij uw IT-strategie onder de loep maken en onderzoeken hoe deze geoptimaliseerd kan worden met uw bedrijfsprocessen. Deze optimalisaties worden uitgewerkt in een IT Plan met duidelijk afgelijnde projecten en budgetramingen.

IT Projecten

De implementatie van uw IT Plan verloopt op basis van één of meerdere projecten. Dit kan gaan van een eenvoudige software upgrade tot het volledig vernieuwen van uw IT infrastructuur of het migreren van bepaalde IT diensten naar een cloudoplossing. Wij ontlasten u van de projectbegeleiding en zorgen dat alle activiteiten vlot verlopen en tijdig opgeleverd worden.

IT Beheer & Support

Het permanent en proactief onderhouden van uw IT infrastructuur is essentieel voor uw bedrijfssucces maar vereist tijd die u beter gebruikt voor de core business van uw organisatie. Wij nemen dit beheer graag van u over en zorgen ervoor dat uw IT infrastructuur uw bedrijfsprocessen optimaal  ondersteunt.

Healthchecks

IT moet tot de continuïteit, de productiviteit, de kostenefficiëntie en de bedrijfsresultaten. Aan de hand van onze healthchecks verzekert u zich van een optimale werking van uw IT-investeringen, in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen.

Website & Webshop

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij helpen u graag bij het bouwen van een aantrekkelijke en hedendaagse website, gebaseerd op de meest gangbare webtechnologieën. Wij helpen u ook graag bij het opzetten van uw webwinkel. Zero & One kiest voor gebruiksvriendelijke webplatformen zodat u zelf kleine aanpassingen aan uw site of winkel kan aanbrengen zonder enige kennis van complexe programmeertalen.

Cloud

Uw IT infrastructuur moet blijven evolueren in functie van uw bedrijfsdoelstellingen wat vaak resulteert in onvoorziene investeringen. Met een IT strategie met aandacht voor de cloud investeert u schaalbaarheid, flexibiliteit, continuïteit en efficiëntie. Wij helpen u graag de overstap te zetten voor één van uw IT toepassingen.

Wat zeggen onze klanten?

Zero & One beheert onze IT infrastructuur sinds 2015 en bouwde onze website in 2016.
Snelle en goede service tegen betaalbare prijzen!

Zero & One optimaliseerde onze IT infrastructuur en voorzag in een cloud oplossing voor het centraliseren van bedrijfsdocumenten zodat we flexibeler en mobiel kunnen werken en steeds over de meeste recente documenten beschikken.

Bart Kosijnski, Kosijnski Aluminium BVBA

In 2016 beslisten wij om een nieuwe website te laten ontwikkelen voor de UCI 1.1 wielerwedstrijd “GP Stad Zottegem”.
In Zero & One vonden wij de ideale partner die ons een hedendaagse site afleverde die eenvoudig in beheer blijft te zijn.

Fijne samenwerking met Zero and One voor het bouwen van onze website – professionele aanpak en geslaagd resultaat.
Marnik zorgt voor snelle oplossingen bij elke gevraagde aanpassing.

Niet gevonden wat u zocht?

Zero & One en zijn partners zijn van vele markten thuis.
De kans is zeer groot dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.
Geef ons gerust een seintje en vertel ons wat uw specifieke noden zijn.